F.A.Q

Hier vindt u de meest gestelde vragen die wij van klanten ontvangen. Wanneer uw vraag niet in dit overzicht staat kunt u ons uiteraard bellen of mailen.


Ik ben nog nooit in een prive huis geweest. Wat kan ik verwachten?
Wanneer u ons bezoekt wordt u vrijwel direct aan de beschikbare dames voorgesteld. Wanneer er iemand naar uw smaak bij zit, maakt u een keuze en rekent u af bij de gastvrouw. Er wordt u een non alcoholisch drankje aangeboden en het genieten kan beginnen.


Zijn de prijzen  all-inclusief?
De term all-in horen wij steeds vaker. De prijzen zijn bij ons gebaseerd op frans en intiem met condoom met een dame naar keuze. Wanneer een dame ook tongzoenen en beffen als mogelijkheid aanbiedt, is hier geen meerprijs aan verbonden. De overige services die in hun profielen staan, dient u vooraf met het meisje te bespreken. Dit kan niet telefonisch of per e-mail.

Kan ik meerdere hoogtepunten krijgen?
U betaald voor de tijd en samen met de dame en samen bepalen jullie hoe jullie deze tijd gaan indelen. geef vooraf aan waar uw voorkeur naar uitgaat.

Wat zijn de kosten voor een trio met twee dames?
Hiervoor wordt twee keer de normale prijs in rekening gebracht. Wanneer u een lesbisch trio wenst, kunnen er extra kosten door de dames worden berekend.

Ik ben zeer onervaren en vind het heel spannend. Zijn er dames die met een onervaren bezoeker als ik om kunnen gaan?
Er zijn altijd dames aanwezig die goed om kunnen gaan met verlegen, onervaren mannen. Informeer bij voorkeur telefonisch naar de beschikbare dames. We kunnen dan direct een dame adviseren.

Welke extremiteiten zijn bespreekbaar?
Voor de meer extremere vormen van seks, zoals SM, golden showers en diverse fetishes kunt u het beste langskomen om samen uw wensen te bespreken. Wij beschikken niet over een SM kamer, dus wanneer u een uitgebreide sessie met attributen wenst? Adviseren wij u naar een studio te gaan of een ander privehuis.